Από τα αρχαία χρόνια ο διαλογισμός έχει αποδειχτεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να εδραιώσουμε την εσωτερική ισορροπία, την διαύγεια και την νοητική γαλήνη μέσα μας. Η μέθοδος διαλογισμού ΙΑΜ, που έχει δημιουργηθεί από την Άμμα, είναι μοναδική, αποτελεί μια σύνθεση από παραδοσιακές, δοκιμασμένες στο χρόνο πρακτικές και συνδυάζει ασκήσεις χαλάρωσης, τεχνικές αναπνοής, συγκέντρωση και οραματισμό.

Σε πολλούς από μας που ζούμε μια γρήγορη σε ρυθμούς ζωή, η οποία απαιτεί όλο και περισσότερο από το χρόνο και την προσοχή μας, φαίνεται ουτοπικό να βιώνουμε ειρήνη και γαλήνη στη καθημερινότητα μας. Υπάρχει όμως τρόπος να μπορούμε να βιώσουμε αυτές τις ποιότητες κατά την διάρκεια της μέρας μας. Η μέθοδος διαλογισμού ΙΑΜ μάς βοηθά αποτελεσματικά να επαναφέρουμε την εσωτερική ισορροπία και την γαλήνη του νου, που μας κατακλύζουν στις πιο ήρεμες και χαλαρές στιγμές μας. Η μέθοδος ΙΑΜ είναι ένας δυναμικός τρόπος για να συνδεθούμε  με το πραγματικό μας κέντρο και να αφήσουμε τον εαυτό μας να γεμίσει με πνευματική ενέργεια.
Ειδικές έρευνες έχουν δείξει τα ακόλουθα οφέλη του διαλογισμού :

-Μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και εσωτερική γαλήνη.

-Μείωση του στρες και του άγχους.

-Περισσότερη ενέργεια.

-Περιορίζονται αρνητικά συναισθήματα όπως θυμός και απογοήτευση.

-Βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις.

-Αυξάνεται η υπομονή.

-Βελτιώνεται η ικανότητα μάθησης.

-Αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα.

-Βελτιώνεται ο συντονισμός σώματος-νου.

-Καλύτερη υγεία και ευεξία.

-Μειώνεται τη υπέρταση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η εκπαίδευση παρέχεται από πιστοποιημένους εισηγητές, που έχουν εκτεταμένη εμπειρία πάνω στην εξάσκηση της πρακτικής. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και ολοκληρώνονται σε μιάμιση μέρα. Μια μικρή εισφορά μπορεί να ζητηθεί για τα οργανωτικά έξοδα.
Οργανισμοί, επιχειρήσεις ή άλλες εναλλακτικές ομάδες που επιθυμούν την παροχή αυτής της εκπαίδευσης στα μέλη τους, μπορούν να προγραμματίσουν ένα σεμινάριο ΙΑΜ στο χώρο τους ή αλλού, ερχόμενοι σε επαφή με την υπεύθυνη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατερίνα Ρούσσου
Τηλ: 6946793821, Email : iambhavyata@gmail.com / ammahellas@gmail.com
Διεθνές site: http://www.iam-meditation.org

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα νέα και τους διαλογισμούς