Ευρωπαϊκή φιλανθρωπική εκστρατεία 9000 χλμ Αγάπης

Φίλες και φίλοι της Άμμα,

Η φιλανθρωπική εκστρατεία «9000 χλμ Αγάπης» ξεκινάει και φέτος!

Εδώ και 30 χρόνια η Άμμα επισκέπτεται την Ευρώπη για να προσφέρει την αγκαλιά της, μια πολύτιμη εμπειρία που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν την ειρήνη και τη γαλήνη στη ζωή τους. Τα προγράμματα της Άμμα είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία να εξασφαλιστούν δωρεές για τα ανθρωπιστικά έργα του Embracing The World, του ανθρωπιστικού οργανισμού της Άμμα. Και φέτος, εξαιτίας της πανδημίας η Άμμα δεν μπορεί να ταξιδέψει και οι ευρωπαϊκές χώρες που την υποδέχονταν δεν μπορούν να οργανώσουν τα προγράμματά της.

Μέχρι τις 14 Νοεμβρίου συμμετέχουμε λοιπόν κι εμείς στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία αλληλεγγύης για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Άμμα.

Το σχέδιο είναι το ίδιο με πέρυσι με δύο πρόσθετες επιλογές:

1. Η δυνατότητα να καταγράψουμε τα χιλιόμετρα μας όχι μόνο περπατώντας αλλά κάνοντας και άλλα σπορ (τρέξιμο, κολύμπι, πατίνια…)

2. Να συνδυάσουμε τα χιλιόμετρα με μια δράση οικολογική (μάζεμα σκουπιδιών) ή με υπηρεσία προς τον συνάνθρωπο (απόσταση που διανύουμε για να πάμε να βοηθήσουμε κάποιον).

Στις 14 Νοεμβρίου, θα γίνει η «τελετή λήξης»  με μια ομιλία  του Swami Shubamritananda.

Στην  περυσινή εκστρατεία συμμετείχαν 1800 άτομα πανευρωπαϊκά, διανύσαμε όλοι μαζί 67.500 χλμ και συγκεντρώσαμε 136.000 ευρώ. Από Ελλάδα και Κύπρο ήμασταν 73 συμμετέχοντες, διανύσαμε 6581 χιλιόμετρα και συγκεντρώσαμε 4200 ευρώ.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε και φέτος,  μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ:

https://forms.gle/2zYVtxoNiX4oxRGc6

Επίσης, να κάνετε μια  δωρεά, με ελάχιστο ποσό τα 20 €, (ο τραπεζικός λογαριασμός βρίσκεται στο κάτω μέρος της φόρμας) και να δηλώσετε την απόσταση που θα διανύσετε.

Εμείς θα  στείλουμε ταχυδρομικά στους καινούργιους  συμμετέχοντες ένα καπελάκι και μια κονκάρδα με το logo της εκστρατείας.

Διαβάστε αναλυτικά την περιγραφή και το σκεπτικό της εκστρατείας στην ιστοσελίδα μας:

https://amma-greece.gr/9000km_of_love/

Για όποια απορία μπορεί να έχετε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected]