Επέτειος των 5 χρόνων από την ίδρυση της Amma Hellas

Φίλες και φίλοι της Άμμα,

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου κλείνουμε 5 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας και σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί στο κέντρο μας στην Αθήνα τα γενέθλιά μας! Στις 6.30 μμ στην Ακαδημίας 37 και Ομήρου θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε για τις θαυμαστές εμπειρίες μας αυτά τα 5 μαγικά χρόνια κοντά στην Άμμα και να προσδιορίσουμε το όραμα και την αποστολή της Amma Hellas τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα ανακοινώσουμε 2 σημαντικές προσφορές μελών για τα γενέθλια της ομάδας!

Πριν 5 χρόνια ήταν μια εσωτερική παρότρυνση που μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια μικρή ομάδα για την σχετικά άγνωστη ακόμα στην Ελλάδα Άμμα και σήμερα μιλάμε για εκατοντάδες φίλους Της από την Κρήτη ως τη Θράκη. Σε πολλούς Έλληνες η Άμμα έχει πραγματικά αλλάξει και γεμίσει τη ζωή τους με ευλογία, χαρά, αγάπη, φως και δύναμη.

Το έργο της ομάδας μας θα συνεχιστεί ώσπου οι εκατοντάδες να γίνουν χιλιάδες και να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο: Να έρθει η Άμμα στην Ελλάδα και αυτή η χώρα να μπει στο δρόμο να γίνει αυτό που ήταν ξανά: μια άγια χώρα! Κανείς άλλος εκτός από την Άμμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό και η ίδια η Άμμα μας έχει πει ότι η αρχαία ψυχή της Ελλάδας είναι εδώ! Απομένει να κατέλθει σιγά σιγά μέσω της αφύπνισης των Ελλήνων στις αιώνιες αξίες που κάποτε εδώ γεννήθηκαν…

Τις αξίες που φέρει και εκπέμπει σε υπερθετικό βαθμό σήμερα η Άμμα της επίγνωσης (γνώθι σαυτόν), της αθωότητας, της υπομονής, της ταπεινότητας και της συμπόνιας. Αυτά είναι και τα λάβαρα της Αmma Hellas και θα τα κρατήσουμε για χάρη της υψωμένα να κυματίζουν όταν θα έρθει!

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 11 πμ θα μοιράσουμε στα 70 παιδιά των προσφύγων στην όδο Σίνα γλυκά, χυμούς, κρουασάν, παστέλια, φρούτα και τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Στην Καλαμάτα η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 7 μμ στην οδό Πινδάρου 35Β. Σας περιμένουμε όλους!

Ομ Αμριτεσβαριέ Ναμαχά!