Βιολογικά Προϊόντα Amrita Organics

Φίλες και φίλοι της Άμμα

Φτάνουμε στο τέλος του 2020, μιας χρονιάς με πολλαπλές προκλήσεις για όλους μας. Όπως ξέρετε, η Ευρωπαϊκή περιοδεία της Άμμα ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Η περιοδεία αυτή ήταν μια ευκαιρία να διαδοθεί το ελπιδοφόρο μήνυμα αγάπης, συμπόνιας και ενότητας της Άμμα, αλλά και να συγκεντρωθούν πόροι για τα πολυάριθμα ανθρωπιστικά της έργα σε όλο τον κόσμο.

Μια σειρά οργανικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα Amrita Organics, είχε δημιουργηθεί ειδικά για την Ευρωπαϊκή Περιοδεία και τώρα βρίσκονται στις αποθήκες, με κίνδυνο να μείνουν απούλητα και να λήξουν (προς τα τέλη του 2021). 

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα αυτά, στο Amrita shop, δεδομένου ότι αποτελούν όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Κάθε αγορά στηρίζει άμεσα το έργο του Embracing The World, του ανθρωπιστικού οργανισμού της Άμμα. Έτσι, όχι μόνο θα προσφέρετε δώρα υψηλής ποιότητας στους αγαπημένους σας αλλά και θα απλώσετε ένα χέρι βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν φυσικά καλλυντικά, αγιουρβεδικά τσάγια, αρώματα, κρέμες, συμπληρώματα διατροφής, αιθέρια έλαια και άλλα πολλά. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα μέσω της DHL, (κόστος 12 ευρώ για το πρώτο κιλό και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό). Τα πακέτα είναι ασφαλισμένα και η διαδρομή τους καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε ο πελάτης να γνωρίζει πότε θα παραδοθούν. 

Επισκεφτείτε λοιπόν το Amrita shop και αναζητείστε έξυπνες λύσεις για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και την υποστήριξή σας και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ένα ειρηνικό και ευτυχισμένο 2021, που θα σημάνει την αρχή του τέλους για τα δεινά που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Amma Hellas, εκ μέρους της ομάδας του Amrita Organics