Τα 68α γενέθλια της Άμμα

Μήνυμα του σουάμι Αμριτσαβαρουπανάντα για τα 68α γενέθλια της Άμμα

H οργή της Φύσης συνεχίζεται αμείωτη και η ανθρωπότητα βιώνει όχι μόνο την επιδημία του κορονοϊού, αλλά και άλλες αρρώστιες, φυσικές καταστροφές και πολέμους. Ποια είναι λοιπόν η λύση;

Οφείλουμε να εξαγνίσουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας. Αυτός είναι ο δρόμος.

«Οι αρνητικές σκέψεις που κατακλύζουν τον ανθρώπινο νου και οι εγωιστικές, επιζήμιες πράξεις που προκύπτουν από αυτές είναι περισσότερο θανατηφόρες ακόμα και από τα βιολογικά και πυρηνικά όπλα. Η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη από αυτές τις σκέψεις και πράξεις, και οι δονήσεις τους καταστρέφουν την ανθρωπότητα και τη Φύση.» Αυτά είναι λόγια της Άμμα.

Ας δώσουμε τα χέρια λοιπόν και ας ανάψουμε τη φλόγα της ενότητας για να εξαλείψουμε αυτό το σκοτάδι και να επανορθώσουμε για τα λάθη που κάναμε εξαιτίας της άγνοιας. Ας προσευχηθούμε με παράδοση στην Υπέρτατη Δύναμη, ζητώντας συγχώρεση για τα σφάλματά μας. Αν μεταμορφωθεί η καρδιά του ανθρώπου, οι αλλαγές στον εξωτερικό κόσμο θα ακολουθήσουν με φυσικό τρόπο.

Η ανάγκη των καιρών μας είναι να βεβαιωθούμε ότι οι ζωές μας εναρμονίζονται με τις αιώνιες αρχές του Σανάτανα Ντάρμα (Αιώνιας Θρησκείας), το οποίο οι σοφοί της αρχαιότητας, μέσα από τη συμπόνια τους, μεταβίβασαν σε εμάς, αρχές όπως η μη βία, η καλοσύνη, η τιμιότητα, η ανιδιοτέλεια και η υπηρεσία προς τους άλλους.

Δεδομένου ότι οι περιορισμένοι που επιβλήθηκαν λόγω της επιδημίας COVID-19 δεν μας επιτρέπουν να συγκεντρωθούμε στο Αμριταπούρι ή σε άλλα κέντρα, ας γιορτάσουμε τα 68α γενέθλια της Άμμα ως ημέρα προσευχής και ανιδιοτελούς υπηρεσίας, εκτελώντας τις παρακάτω πνευματικές πρακτικές στις 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.00 p.m. IST (15.30 ώρα Ελλάδας):

Απαγγελία των 108 ονομάτων της Άμμα
Απαγγελία του μάντρα Ομ Ναμά Σιβάγια 108 φορές
Απαγγελία του μάντρα Λοκά Σαμαστά Σουκινό Μπαβαντού 108 φορές