Φεστιβάλ Νέων AYUDH 2019

Φεστιβάλ Νέων AYUDH 2019: Γιορτάζοντας τη Διαφορετικότητα

To AYUDH Europe γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του! Μέσα σ’ αυτά τα 15 χρόνια έχει γίνει ένα διεθνές κίνημα νέων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συμβάλλουν στη δημιουργία ένα ειρηνικού και βιώσιμου κόσμου, με θεμέλιο τις αρχές του σεβασμού, της ανοχής, της υπευθυνότητας και της αλληλεγγύης.

Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων AYUDH είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία για τους νέους, αλλά και όσους βοηθούν στη διοργάνωσή του. Επιτρέπει στους νέους να γνωρίσουν συνομήλικούς τους με κοινά ενδιαφέροντα, και τους βοηθά να αποκτήσουν τη γνώση και την αυτοπεποίθηση για να επιφέρουν θετικές αλλαγές στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Και αυτή τη χρονιά, το φεστιβάλ περιλαμβάνει συναρπαστικές δραστηριότητες, εργαστήρια, σεμινάρια, συναυλίες και ομιλίες από διακεκριμένες προσωπικότητες.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται στο M.A. Center της Γερμανίας, κοντά στη Φρανκφούρτη, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην εξοχή. Το θέμα για φέτος είναι «Γιορτάζοντας τη Διαφορετικότητα» (Celebrating Diversity). Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν νέοι από 15 ως 30 χρονών. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ: https://bit.ly/2WcrK9M

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ: http://www.europeanyouthsummit.org

Πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή στο Φεστιβάλ στο email: [email protected] (Αλεξάνδρα)

Αν και η συμμετοχή περιορίζεται στις ηλικίες 15 ως 30 χρόνων, η διοργάνωση στηρίζεται σε «νέους» κάθε ηλικίας! Αν θέλετε να συμβάλλεται σε αυτή την προσπάθεια, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής στο email [email protected].