Φεστιβάλ νέων AYUDH 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο φεστιβάλ νεολαίας AYUDH στο Μπρόμπαχταλ της Γερμανίας, το οποίο είχε θέμα “Ένας κόσμος, ένα σπίτι”. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 300 νέοι από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και οι στενοί μαθητές της Άμμα σουάμι Αμριτασβαρουπανάντα και Σουμπάμριτα, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες από διάφορους τομείς των τεχνών και των επιστημών. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε για μια ακόμα χρονιά από την ελληνική ομάδα νεολαίας. Οι νέοι που εμπνέονται από το παράδειγμα και την ανθρωπιστική διδασκαλία της Άμμα, εξέφρασαν με ενθουσιασμό την επιθυμία τους να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αποκατάσταση της ειρήνης και της αρμονίας στον κόσμο μας.

Η Άμμα απεύθυνε το παρακάτω μήνυμα στους νέους του AYUDH:

«Η Άμμα υποκλίνεται σε όλα τα παιδιά της που είναι ενσαρκώσεις της Θεϊκής Αγάπης και του Υπέρτατου Όντος. Η Άμμα χαίρεται που τα παιδιά της απ’ όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν με έναν κοινό σκοπό, όπως τα ποτάμια που κυλούν από διαφορετικούς χειμάρρους για να καταλήξουν τελικά στον ωκεανό, και υποκλίνεται μπροστά στη στάση αυτοθυσίας, αμοιβαίας αγάπης και ανιδιοτελούς υπηρεσίας που επιδεικνύουν. Η Άμμα λυπάται που δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της που κάνουν πράξη το όραμα «Ένας κόσμος, μια οικογένεια», αλλά η καρδιά, η αγάπη και οι προσευχές της είναι πάντοτε μαζί με όλους εσάς.

Στην εποχή μας, οι νέοι μοιάζουν με μπουμπούκια που καταστρέφονται από παράσιτα προτού προλάβουν ν’ ανθίσουν. Πολλοί νέοι γίνονται σκλάβοι του αλκοόλ και των ναρκωτικών στην προσπάθεια να ικανοποιήσουν τις ατελείωτες επιθυμίες τους. Με αυτό τον τρόπο, η πολύτιμη ζωή τους χαραμίζεται. Η Άμμα συνεχίζει να ελπίζει όταν βλέπει ότι υπάρχουν νέοι σαν κι εσάς στον κόσμο. Ζείτε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας, έχετε ενέργεια, χαρίσματα και εξυπνάδα. Θα μπορούσατε να κυνηγάτε τις απολαύσεις που προσφέρει ο κόσμος, όπως άλλοι νέοι της ηλικίας σας, αλλά εσείς αντίθετα προσπαθείτε να δώσετε το παράδειγμα και να δείξετε στον κόσμο ότι είμαστε όλοι ένα, μία οικογένεια. Είθε όλες οι προσπάθειές σας, μικρές ή μεγάλες, να επιτύχουν και να μεταμορφώσουν τον ταραγμένο κόσμο μας σε ένα καλύτερο μέρος. Η Άμμα προσεύχεται στο Παραμάτμαν (το Υπέρτατο Όν) να περιβάλλει με τη χάρη Του όλα τα παιδιά της.»