Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων 2018: Η Γενιά της Ειρήνης

To AYUDH Europe με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων 2018, με θέμα η Γενιά της Ειρήνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο M.A. Center, στη Γερμανία από 14 ως 22 Ιουλίου.

Στο φεστιβάλ θα υποδεχτούμε 300 νέους και νέες από 15 ως 30 ετών, που θα εργαστούν μαζί σ’ ένα κλίμα φιλίας, συμπόνιας, ειρήνης και ενότητας πάνω στο θέμα της φετινής χρονιάς: Η Γενιά της Ειρήνης. Μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών και διαδραστικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων, οι νέοι θα ανακαλύψουν τρόπους για να συμβάλουν στην εδραίωση της ειρήνης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και στην αποκατάσταση της αρμονίας στη φύση.

Οι δραστηριότητες της εβδομάδας περιλαμβάνουν συναντήσεις και συζητήσεις με τον br. Shubamrita και την bri Dipamrita, την πραγματοποίηση μιας πολύ ενδιαφέρουσας διάσκεψης με θέμα «Η Επιστήμη της Ευτυχίας», καθώς και πολυάριθμα εργαστήρια με θέματα που ποικίλουν από το χιπ χοπ, το θέατρο, το χορό, την κηπουρική, τη γιόγκα και τη βιώσιμη μόδα (sustainable fashion).

Το συνολικό κόστος της εβδομάδας είναι 140 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τη διαμονή. Για όσους νέους δυσκολεύονται να καλύψουν αυτό το κόστος, παρέχεται η δυνατότητα να καταβάλλουν μόνο το μισό (70 ευρώ), εφόσον συμφωνήσουν να προσφέρουν 4 ώρες ανιδιοτελούς υπηρεσίας την ημέρα.

Παρόλο που η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων απευθύνεται μόνο σε νέους και νέες 15-30 ετών, εθελοντές όλων των ηλικιών είναι ευπρόσδεκτοι για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν στο πληροφορίες στο email [email protected].

Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε την αίτησή σας online στο europeanyouthsummit.org, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο φεστιβάλ! Μέχρι τότε, παρακολουθήστε το προωθητικό μας βίντεο και μοιραστείτε το με τους φίλους και συγγενείς σας!

https://www.youtube.com/watch?v=t5Ob_J1yXZohttp://www.europeanyouthsummit.org/#introhttp://www.europeanyouthsummit.org/questions/#faq