«Η Αγάπη είναι η απάντηση»

Ο σουάμι Αμριτασβαρουπανάντα, ένας από τους πιο παλιούς και στενούς μαθητές της Άμμα, θα καθοδηγήσει ένα διήμερο ζωντανό retreat με θέμα “Η αγάπη είναι η απάντηση”, στις 13 και 14 Φεβουαρίου 2021. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθούμε τις διδασκαλίες της Άμμα μέσα από τις πνευματικές ομιλίες, τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, τους διαλογισμούς, τα λατρευτικά τραγούδια και άλλες δραστηριότητες.

Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα: https://onlineretreats.amma.org/. Όλες οι δραστηριότητες θα μεταδίδονται ζωντανά, αλλά λόγω της διαφοράς ώρας τα βίντεο θα παραμένουν διαθέσιμα για να τα παρακολουθούμε όποτε θέλουμε για 14 μέρες μετά το τέλος του προγράμματος. Όσοι παρακολουθούν ήδη τα ζωντανά προγράμματα της Άμμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο κωδικό και όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα για πρώτη φορά θα πρέπει να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 3.00 μμ ώρα Ελλάδας, με μια ευοίωνη τελετή φωτιά (Χόμα), που θα ανοιχτή και δωρεάν σε όλους ζωντανά μέσω του YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/c/MACenterEC. Κάθε πρωί, ο σουάμι Αμριτασβαρουπανάντα θα δίνει σάτσανγκ (πνευματική ομιλία) και θα συζητά διάφορα πνευματικά θέματα με μερικούς από τους στενότερους μαθητές της Άμμα. Το βραδινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις και πνευματικά τραγούδια (μπάτζαν). Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Αμρίτα γιόγκα και διαλογισμού υπό την καθοδήγηση και άλλων δασκάλων-μαθητών της Άμμα.

Η εισφορά συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 108 δολάρια (90 ευρώ περίπου) και για τις δύο μέρες, ή 65 δολάρια (54 ευρώ περίπου) για μια μέρα. Αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα αλλά βρίσκει το κόστος απαγορευτικό, μπορεί να ζητήσει έκπτωση στο email: [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://amma.org/news/retreat-february-swamiji