Ομιλίες του br. Shubamrita σε Αθήνα και Ηράκλειο

Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία, ως ένας από τους πιο κοντινούς μαθητές της Άμμα και προσωπικός της μεταφραστής, ο μοναχός Σουμπάμριτα μεταδίδει τις γνώσεις του για την πνευματικότητα με πρακτικούς και εύκολα κατανοητούς τρόπους. Κάθε χρόνο επισκέπτεται την Ελλάδα για δωρεάν προγράμματα που περιλαμβάνουν, πνευματικές ομιλίες, διαλογισμό, πνευματικά τραγούδια και πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες της Άμμα παγκοσμίως.

Οι δυο μεγάλες εκδηλώσεις μας με τον σουάμι Σουμπάμριτα σε Αθήνα και Ηράκλειο πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία! Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τις αίθουσες στο Τιτάνια και την Ανδρόγεω για να ακούσει τις εμπνευσμένες ομιλίες του Σουάμι, τα υπέροχα τραγούδια και τους διαλογισμούς που καθοδήγησε.

Στην Αθήνα, την ομιλία του Σουάμι τίμησε με την παρουσία και το θερμό χαιρετισμό της η πρέσβης της Ινδίας στην Ελλάδα, Ms. M. Manimekalai, η οποία  εξήρε το έργο της Άμμα. Ο Σουάμι την ευχαρίστησε και μίλησε για την δράση της Ms. M. Manimekalai στην προηγούμενη θέση της ως πρέσβης στη Λιβύη, όπου βοήθησε 16.000 Ινδούς να φύγουν με ασφάλεια από τη χώρα όταν άρχισαν οι ταραχές.

Η Κρήτη υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον εκπρόσωπο της Άμμα και δέχθηκε με ενθουσιασμό τα πύρινα λόγια του. Μετά το πρόγραμμα, σαράντα άτομα που βοήθησαν στην διοργάνωση οδήγησαν το Σουάμι σε ταβέρνα να δοκιμάσει τα Κρητικά εδέσματα και να συναντηθεί το περίφημο ντέφι του με την κρητική λύρα, τη φλογέρα, το μπουζούκι και το μαντουρά. Την επόμενη μέρα ξεναγήθηκε όλη η ομάδα με κάθε λεπτομέρεια στην Κνωσσό και στο αεροδρόμιο συγκινημένοι όλοι τον αποχαιρετήσαμε ζητώντας του να ξανάρθει σύντομα.