Βίντεο

H ζωή και το έργο της Άμμα

Βίντεο του Embracing the World για τη ζωή και το ανθρωπιστικό έργο της Άμμα, με ελληνική αφήγηση.

Ο Σουάμι Σουμπάμριτα μιλά για τη διδασκαλία της Άμμα

Μέσα σε 4 μόνο λεπτά της ώρας ο Σουάμι Σουμπάμριτα μιλά για την Άμμα, την ζωή, την διδασκαλία της, και μας αποκαλύπτει μυστικά για τη ζωή μας (με ελληνικούς υπότιτλους)

Η επιστήμη της συμπόνιας

Ο φημισμένος σκηνοθέτης Σεκάρ Καπούρ αναζητά την πηγή της συμπόνιας και της δημιουργικότητας και μας μεταφέρει κοντά στην Άμμα, στο άσραμ της στο Αμριταπούρι. Το ντοκιμαντέρ του περιλαμβάνει μια σπάνια ιδιωτική συνέντευξη με την Άμμα, καθώς και με τον βραβευμένο με νόμπελ επιστήμονα Leland Hartwell. Επιπλέον, απλοί άνθρωποι περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη της Άμμα μεταμόρφωσε τη ζωή τους. Με ελληνικούς υπότιτλους.

Τεχνική διαλογισμού ΙΑΜ

Τα οφέλη της τεχνικής διαλογισμού ΙΑΜ σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες.

Γίνετε τα χέρια του Θεού

Επεισόδιο της σειράς “Από την Καρδιά της Άμμα”, με ελληνικούς υπότιτλους.

Το απεριόριστο δυναμικό των γυναικών

Απόσπασμα από ομιλία της Άμμα με θέμα τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και την ισότητα των δύο φύλων, με ελληνικούς υπότιτλους.

Η Άμμα συναντά μέλη του Κογκρέσου στις ΗΠΑ

Οι 3 παράγοντες της επιτυχίας

Επεισόδιο της σειράς “Από την Καρδιά της Άμμα”, με ελληνικούς υπότιτλους.

Βρίσκοντας την ευτυχία μέσω της υπηρεσίας

Σε αυτό το βίντεο της σειράς «Από την Καρδιά της Άμμα», με ελληνικούς υπότιτλους, η Άμμα μιλά για την σημασία της ανιδιοτελούς υπηρεσίας και τη μεταμορφωτική της δύναμη στη ζωή μας.

Μήνυμα της Άμμα για την πανδημία

Μήνυμα της Άμμα για την επιδημία του ιού Covid 19, με ελληνικούς υπότιτλους

Βρίσκοντας το φως στις σκοτεινότερες στιγμές της ζωής

Στο επεισόδιο αυτό της σειράς «Από την Καρδιά της Άμμα», με ελληνικούς υπότιτλους, η Άμμα μιλά για τη σημασία της υπομονής και της επιμονής, τη δύναμη της πίστης και την ικανότητα να βλέπουμε πέρα από τα εμπόδια που εμφανίζονται στη ζωή μας.

Ο Θεός βλέπει μόνο την καρδιά μας

Στο επεισόδιο αυτό της σειράς Amrit Ganga, με ελληνικούς υπότιτλους, η Άμμα τονίζει ότι ο Θεός δίνει σημασία μόνο στην καρδιά μας. Τα χρήματα μπορεί να δίνονται για δίκαιους σκοπούς, αλλά η νοητική στάση πίσω από την προσφορά είναι πιο σημαντική. Βλέπουμε επίσης όμορφες σκηνές από την περιοδεία της Άμμα στη Σιγκαπούρη.