Η Ελληνική ομάδα της Άμμα στο Λονδίνο

Φίλες και φίλοι της Άμμα,

Τα κύματα της αγάπης και της ευδαιμονίας παφλάζουν ακόμα στις καρδιές των 20 Ελλήνων και Ελληνίδων που βρέθηκαν  στο άσραμ της  Άμμα στο Αμριταπούρι τον Αύγουστο. Η απέραντη αγκαλιά της Αμμα έδωσε σε κάθε παιδί Της αυτό που είχε ανάγκη. Μας μίλησε για τις μεγάλες ομοιότητες Ελλάδας και Ινδίας κι έλαβε την ανανεωμένη πρόσκλησή μας να συμπεριλάβει,  όταν έρθει η μεγάλη ώρα, στο πρόγραμμά της και τη χώρα μας.

Φέτος το ευρωπαϊκό ραντεβού μας με την Άμμα είναι στο Λονδίνο, Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Sandown Park, στην περιοχή Esher (Portsmouth Rd, Esher, Surrey,  KT10 9AJ, 25 λεπτά με τρένο από τον κεντρικό σταθμό του Λονδίνου Waterloo).

  • Όσοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μπορούν να μείνουν μέσα στο χώρο της διοργάνωσης με μικρό κόστος. Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://friendsofamma.org.uk/volunteer-reg/.
  • Διαφορετικά μπορούμε να κλείσουμε κοντινά ξενοδοχεία από 60-120 ευρώ το δίκλινο. Το Holiday Ιnn απέχει 3χλμ. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία στα οποία μπορεί να γίνει κράτηση μέσω booking.com, trivago.com, tripadvisor.co.uk κλπ. Μια λίστα κοντινών ξενοδοχείων με τιμές μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/2wz9Xwx. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναζήτησης καταλύματος μέσω  Airbnb (www.airbnb.gr)

Από τα αεροδρόμια Heathrow  (εδώ έρχονται Aegean, British Αirways, Alitalia) και Gatwick (EasyJet) απέχει το αεροδρόμιο μισή ώρα με ταξί που κοστίζει 40 ευρώ. Στο αεροδρόμιο Stansted προσγειώνεται η Ryanair, αλλά η απόσταση είναι μιάμιση ώρα για το χώρο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια γενικά ξεκινούν τώρα από 150 ευρώ.

Μπορούμε να κλείσουμε και minibus με λιγότερο κόστος αν ξέρουμε πόσα είναι τα άτομα κάθε πτήσης. Οι πιο πολλοί θα πάμε απόγευμα Πέμπτης και θα γυρίσουμε απόγευμα Κυριακής. Κράτηση μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα https://www.taxipricecompare.co.uk

Οι ομιλίες της Άμμα θα μεταφράζονται στα ελληνικά.

Φέτος επιλέχθηκε σαν πρώτος προορισμός της ομάδας μας το Λονδίνο επειδή το πρόγραμμα είναι Σαββατοκύριακο, ενώ στο πλησιέστερο Μιλάνο είναι καθημερινές κι αυτό θα δυσκόλευε εργαζόμενους και μαθητές.

Ωστόσο, στο Μιλάνο Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 13-14-15 Νοεμβρίου, θα υπάρχει ελληνική παρουσία και μπορούμε και εκεί να μείνουμε μέσα όπως πέρσι. Θα υπάρχει επίσης και εκεί μετάφραση στα ελληνικά σε γιγαντοοθόνη! Μάλιστα, επειδή είναι συνεχόμενα τα προγράμματα κάποιοι με διαθέσιμο χρόνο μπορούν να πάνε από το Μιλάνο στο Λονδίνο με πολύ φθηνό εισιτήριο με την EasyJet.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6946793821 (Κατερίνα) ή στο email [email protected]

Αγαπητοί φίλοι

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και σε αυτούς που αγαπάμε από ένα ταξίδι στο πρόγραμμα της Άμμα!

Η θεϊκή μητρική αγκαλιά Της (το ντάρσαν)  θα γλυκάνει τα βάθη της ύπαρξής μας και θα μας θυμίσει αυτό που στην καθημερινότητα μας ξεχνάμε: τον πνευματικό μας προορισμό. Θα μας δώσει κατευθύνσεις μέσα από ομιλίες, διαλογισμούς και μουσικές με απαράμιλλους πνευματικούς τρόπους. Μια χαρούμενη μεγάλη ελληνική συντροφιά θα κινήσει για το Λονδίνο να Την συναντήσει!

Ομ Αμριτεσβαριέ Ναμαχά!