Επιδείνωση της πανδημίας Covid 19 στην Ινδία, ας βοηθήσουμε!

To Mata Amritanandamayi Math, η πνευματική και ανθρωπιστική οργάνωση της Άμμα, που εδρεύει στο άσραμ της στην Κεράλα της νότιας Ινδίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες περιορισμού των καταστροφικών συνεπειών του Covid-19 στην Ινδία από την αρχή της πανδημίας, στηρίζοντας κυρίως ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, το Mata Amritanandamayi Math δραστηριοποιείται ως εξής:

  • Παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε ασθενείς με Covid-19.
  • Διανέμει οικονομική βοήθεια και προμήθειες τροφίμων σε χιλιάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας.
  • Ηγείται της εκστρατείας εμβολιασμού των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στην Κεράλα.
  • Δημιούργησε μια ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή 24ωρης λειτουργίας για να υποστηρίζει ψυχολογικά άτομα που πάσχουν από άγχος και κατάθλιψη, ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Το πρόσφατο δεύτερο κύμα του Covid-19 στην Ινδία είναι καταστροφικό: το σύστημα υγείας βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης, τα νοσοκομεία είναι απελπιστικά συνωστισμένα, υπάρχουν πολύ λίγοι αναπνευστήρες, οξυγόνο και φάρμακα, πολλές ζωές χάθηκαν και οι ανάγκες σε ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα της πανδημίας συνεχώς αυξάνονται.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα μας Amma Hellas απευθύνει κάλεσμα σε όλους να υποστηρίξουν το έργο του ανθρωπιστικού οργανισμού της Άμμα, συνεισφέροντας με μια δωρεά, όσο μικρή ή μεγάλη κι είναι, στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της κρίσης.

Όλα τα χρήματα που λαμβάνονται για το σκοπό αυτό θα δωρηθούν άμεσα και εξολοκλήρου στο Mata Amritanandamayi Math, για να συνεχίσει να παρέχει ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Μπορείτε να καταθέσετε την εισφορά σας στο λογαριασμό της Alpha Bank με IBAN GR0601408970897002002002116 (SWIFT code CRBAGRAA, δικαιούχος ΑΜΜΑ HELLAS, παρακαλούμε να γράψετε το όνομά σας και τη λέξη Covid στην αιτιολογία). Σε όλους τους δωρητές θα αποστείλλουμε ταχυδρομικά απόδειξη για την εισφορά τους.

Σας ευχαριστούμε