Ομιλία Σουάμι Shubamrita στην Αθήνα

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Ελλάδα, μετά από 4 χρόνια, τον Swami Shubamrita, στενό μαθητή της Άμμα, για ένα πρόγραμμα στην Αθήνα:

Αθήνα, 11 Μαϊου 2023
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52
(Μετρό Ομόνοια)
Ώρα 19.30 – 21.30

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– σύντομη προβολή βίντεο για τη ζωή και το έργο της Άμμα
– ομιλία του σουάμι Shubamrita με θέμα «Πως να διαχειριζόμαστε το νου μας» (Managing the Mind)
– πνευματικά τραγούδια (μπάτζαν) από την παράδοση της Ινδίας
– διαλογισμό

Η ομιλία θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Σρι Μάτα Αμριτανάνταμαϊ, παγκοσμίως γνωστή ως Άμμα ή Μητέρα, συγκαταλέγεται στους γνωστότερους και πιο σεβαστούς πνευματικούς ηγέτες της εποχής μας. Όλη της η ζωή έχει αφιερωθεί στην εξάλειψη του πόνου και της δυστυχίας των φτωχών και εκείνων που υποφέρουν σωματικά και συναισθηματικά. Η Άμμα εμπνέει, εξυψώνει και μεταμορφώνει μέσω της αγκαλιάς της, της πνευματικής της σοφίας και των πολυάριθμων φιλανθρωπικών της δραστηριοτήτων. Η απεριόριστη αγάπη και συμπόνια της διασχίζει όλους τους φραγμούς εθνών, φυλών και θρησκειών. Για την ξεχωριστή της συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη, η Άμμα έλαβε το βραβείο Γκάντι- Κινγκ για την μη βία το 2002. Οι φιλανθρωπικές της δραστηριότητες στο σύνολό τους, υπό την αιγίδα του οργανισμού Embracing the World (Αγκαλιάζοντας τον Κόσμο) υπηρετούν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

O σουάμι Shubamrita ζει κοντά στην Μάτα Αμριτάνανταμαϊ (Άμμα) ως μοναχός από το 1989 και δίνει τακτικά ομιλίες και σεμινάρια σχετικά με το διαλογισμό και τη διαχείριση του άγχους σε όλο τον κόσμο. Έχοντας περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρία, ως ένας από τους πιο κοντινούς μαθητές της Άμμα και προσωπικός της μεταφραστής, ο Shubamrita μεταδίδει τις γνώσεις του για την πνευματικότητα με πρακτικούς και εύκολα κατανοητούς τρόπους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, θα αναφερθεί στην εφαρμογή των αιώνιων πνευματικών αρχών και πρακτικών στην καθημερινή ζωή.