Featured Post Image

9000 χλμ. Αγάπης

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΜΜΑ

Από 27 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2020

Περπατήστε μαζί μας σ’ αυτή τη μεγάλη σκυταλοδρομία αγάπης!

Εδώ και 30 χρόνια η Άμμα επισκέπτεται την Ευρώπη να για προσφέρει την αγκαλιά της, μια πολύτιμη εμπειρία που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν την ειρήνη και τη γαλήνη στη ζωή τους. Τα προγράμματα της Άμμα είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία να εξασφαλιστούν δωρεές για τα ανθρωπιστικά έργα του Embracing TheWorld, του ανθρωπιστικού οργανισμού της Άμμα.

Φέτος, εξαιτίας της πανδημίας η Άμμα δεν μπορεί να ταξιδέψει και οι ευρωπαϊκές χώρες που την υποδέχονταν δεν μπορούν να οργανώσουν τα προγράμματά της.

  • ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ας ενώσουμε τις προσπάθειες μας ώστε αυτό το ορμητικό ποτάμι της αλληλεγγύης και της γενναιοδωρίας να μην σταματήσει να ρέει: με πρωτοβουλία της Amma Italia οργανώσαμε μια «φιλανθρωπική πορεία» που θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Νοεμβρίου (το χρονικό διάστημα κατά το οποίο συνήθως μπορούσαμε να συναντήσουμε την Άμμα στην Ευρώπη), προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ο σκοπός είναι να φτάσουμε μαζί, σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, τα 9000 χιλιόμετρα της απόστασης που μας χωρίζουν από την Άμμα. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν: ο καθένας αποφασίζει την πορεία και την απόσταση που θα διανύσει!

Περπατώντας ή τρέχοντας αυτά τα χιλιόμετρα μαζί θέλουμε να οραματιστούμε ότι βαδίζουμε στο μονοπάτι που μας οδηγεί στην Άμμα, ενώνοντας τις προσπάθειές μας ώστε να συμβάλλουμε στην αποστολή και στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο της.

  • ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Πολύ απλό: συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ:   https://forms.gle/2zYVtxoNiX4oxRGc6

Καταθέστε την εισφορά σας στο λογαριασμό της Amma Hellas, τουλάχιστον 25 ευρώ, και θα λάβετε στη διεύθυνσή σας ένα καπελάκι και μια κονκάρδα με το λογότυπο του Embracing The World.

Εσείς αποφασίζετε την πορεία και την απόσταση που θα διανύσετε!

Η απόσταση μπορεί να είναι σύντομη ή μεγάλη, στην εξοχή, στη θάλασσα, στο βουνό, στην πόλη ή ακόμα και στο σπίτι, όπου θέλετε. Δεν υπάρχει καθορισμένη πορεία ή σημείο συνάντησης.

Θα συμμετέχετε ανεξάρτητα, αλλά δεν θα είστε μόνοι, γιατί χάρη στην εγγραφή σας μπορείτε να δείξετε την υποστήριξή σας στα ανθρωπιστικά έργα της Άμμα και μετά να μοιραστείτε τη συμμετοχή σας στα «9000 χλμ. Αγάπης» στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag

#9000kmoflove

Έτσι, θα ενώσουμε τις προσπάθειές μας, παραμένοντας ασφαλείς,  για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κάνετε λοιπόν την εγγραφή, δηλώστε πόσα χιλιόμετρα σκοπεύετε να κάνετε και στο τέλος, αν θέλετε, στείλτε μας τη φωτογραφία σας με το γιλέκο.

  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ο στόχος είναι πολύ σημαντικός: μέσω της περιοδείας της σε ολόκληρο τον κόσμο η Άμμα προσφέρει ειρήνη και νοητική γαλήνη σε όλους και συγκεντρώνει επίσης δωρεές για τα ανθρωπιστικά έργα του Embracing The World.

Στην παρούσα κατάσταση, εξαιτίας της πανδημίας του ιού Covid 19, τα προγράμματα της Άμμα αναβλήθηκαν, αλλά οι ανάγκες εκείνων που χρειάζονται τη βοήθεια του Embracing The World παραμένουν και είναι πολλές. Χάρη σε αυτή τη μεγάλη πορεία αγάπης, θα παρέχουμε και αυτή τη χρονιά την απαραίτητη στήριξη στα ανθρωπιστικά έργα της Άμμα!

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν η απόσταση δεν μας έφερε πιο κοντά.

9000 χιλιόμετρα μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά αν τα κάνουμε όλοι μαζί, λίγα ο καθένας, θα πετύχουμε το στόχο μας. Όπως επίσης, πολλές μικρές και μεγάλες δωρεές από όλους μας, θα προσφέρουν πολύτιμη στήριξη στα ανθρωπιστικά έργα!

Επιπλέον, το περπάτημα και το τρέξιμο μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα, σωματικά και νοητικά: συμμετέχοντας σε αυτή την πορεία θα συνδυάσουμε τη σωματική άσκηση και την κοινωνική αλληλεγγύη, έτσι ώστε η ευεξία δεν θα είναι μόνο το αποτέλεσμα της άσκησης, αλλά κυρίως της επίγνωσης ότι συμβάλλουμε σε έναν ευγενή σκοπό!

Η αγάπη θα μας συνοδεύει σε κάθε βήμα της διαδρομής!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για την υποστήριξη των ανθρωπιστικών έργων
του 
Embracing The World

Σας ευχαριστούμε!

Πρόσφατα άρθρα